Hodnocení Hyly na základě praktické zkušenosti od známého blogera a testera Zdeňka Dvořáka. Přečtěte si…
Protože už se blíží grilovací sezona, potěšíme vás rychlou a jednoduchou fintou, jak rozpálit i navlhlé dřevěné uhlí od loňska.
Na podpal použijte cokoli, co hoří a nesmrdí – stačí papír nebo papírové proklady z vajíček. Dáte do grilu, zapálíte, zasypete dřevěným uhlím nebo briketami.
Místo mohutného nabrání kouře do plic, prskání a kýchání vezmete náš milovaný multifunkční přístroj HYLA, nasadíte hadici na výfuk a vichr 3 m3 vzduchu za minutu rozpálí během chvilky uhlí do běla.
Jen dejte pozor, kam foukáte, ať zbytečně nerozvíříte popel a prach. Nepotřebujete žádný ruční fén nebo dmychací měch. Vodou z Hyly můžete podusit oheň , kdyby se moc rozhořel.
Tu samou fintu použijte při roztápění krbu, kamen nebo sporáku.
No a pak už jen masíčko a sýreček a dobrou chuť !
Když si chcete multifunkční Hylu vyzkoušet, stačí stisknout tlačítko 🙂