Jak rozpálit gril – 75 funkce Hyly objevena !

rozfoukání grilu Hylou

Protože už se blíží grilovací sezona, potěšíme vás rychlou a jednoduchou fintou, jak rozpálit i navlhlé dřevěné uhlí od loňska.

Správně rozžhavené uhlíky v grilu
Správně rozžhavené uhlíky v grilu

Na podpal použijte cokoli, co hoří a nesmrdí – stačí papír nebo papírové proklady z vajíček. Dáte do grilu, zapálíte, zasypete dřevěným uhlím nebo briketami.

Místo mohutného nabrání kouře do plic, prskání a kýchání vezmete náš milovaný multifunkční přístroj HYLA, nasadíte hadici na výfuk a vichr 3 m3 vzduchu za minutu rozpálí během chvilky uhlí do běla.

Dobře upečené klobásky na grilu
Dobře upečené klobásky na grilu

Jen dejte pozor, kam foukáte, ať zbytečně nerozvíříte popel a prach. Nepotřebujete žádný ruční fén nebo dmychací měch. Vodou z Hyly můžete podusit oheň , kdyby se moc rozhořel.

Tu samou fintu použijte při roztápění krbu, kamen nebo sporáku.

No a pak už jen masíčko a sýreček a dobrou chuť !

Když si chcete multifunkční Hylu vyzkoušet, stačí stisknout tlačítko 🙂